Politiek en ecologisch correct: BMW iPerformance label

Anno 2016 moet alles zo politiek en ecologisch correct mogelijk zijn, zeker als je net een dikke vette limousine met een twaalfcilinder hebt gepresenteerd.

BMW heeft dat goed begrepen en komt daarom met het iPerformance label dat voor het eerst gepresenteerd zal worden tijdens de AutoSalon van Genève begin volgende maand.

De aanduiding wordt per juli 2016 toegepast op alle plug-inhybrides van het merk, als een visuele indicatie dat techniek van submerk BMW i zijn weg heeft gevonden naar de ‘gewone’ modellen.

BMW-740e-iPerformance-05

BMW net gepresenteerde 740e, 740Le en 740Le x-Drive zijn als eerste op de Zwitserse autoshow te zien als iPerformance. Later dit jaar volgen ook de andere plug-inhybridevarianten van de 2-serie, 3-serie en de X5.

Alle deze plug-inhybridevarianten, ook de in de toekomst nog uit te brengen versies, profiteren van de expertise en de technologie van BMW i voor wat betreft elektromotoren, batterijen en elektronische besturingssystemen.

BMW-740e-iPerformance-16

Om BMW’s strategie op het vlak van elektrificatie krachtig zichtbaar te maken, hebben de iPerformance-modellen een BMW i-logo op de flank aan de voorzijde, blauwe BMW i-designelementen in de grille en op de wielnaven en een eDrive-logo op de C-stijl.

Kopers van iPerformance-versies kunnen verder vgebruikmaken van de producten en diensten van BMW i 360° ELECTRIC. Dat omvat de BMW i Wallbox voor thuis laden die wordt geleverd inclusief installatie.

Ook het regelen van een contract voor levering van groene stroom of voor elektriciteit die met hernieuwbare bronnen is opgewekt, maakt deel uit van de dienstverlening. De BMW i Remote app en BMW ConnectedDrive bieden aanvullende diensten.

BMW-740e-iPerformance-01 BMW-740e-iPerformance-04 BMW-740e-iPerformance-03 BMW-740e-iPerformance-14 BMW-740e-iPerformance-13 BMW-740e-iPerformance-11 BMW-740e-iPerformance-09 BMW-740e-iPerformance-15

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: