Porsche en Le Mans: het interactieve verhaal

Porsche maakt zich op voor de officiële comeback in de legendarische 24 Uur van Le Mans. Dat doet Porsche het merk met de compleet nieuw ontwikkelde 919 Hybrid.

Om de terugkeer naar deze beroemde race te vieren, komt Porsche met een bijzondere vorm van ‘Story Telling’ - een interactief verhaal dat je online meeneemt in alle ins en outs van de nieuwe 919 Hybrid en de indrukwekkende Le Mans-historie van het merk. Het verhaal draagt de titel ‘Mission 2014. Our Return’.

‘Mission 2014. Our Return’ is een uitgebreid online multimedia verhaal over de terugkeer naar Le Mans met de 919 Hybrid én de historie die het merk in ruim 60 jaar op het legendarische circuit heeft geschreven. Deze bijzondere vorm van ‘Story Telling’ is vanaf vandaag te vinden op porsche.nl/lemans.

Elk hoofdstuk is rijkelijk geïllustreerd met fraaie fotocollages en interessante filmpjes. Our Return’ laat je alle facetten van de aanloop naar Le Mans zien. Beleef 24 maanden werken voor de 24 Uur. Ga mee naar de testbaan, werp een blik in de pits, kruip onder de huid van de 919 Hybrid, luister naar de mening van de coureurs of bekijk Porsche’s rijke Le Mans-historie.

Een belangrijke verhaallijn is ‘het nut van Le Mans’. Porsche gebruikt het circuit veelvuldig als ‘proeftuin’. Veel technologieën die op straatmodellen te vinden zijn, werden in competitieverband op het circuit beproefd. Uiteraard wordt uitgebreid ingezoomd op de 919 Hybrid met zijn -turbomotor en intelligente systemen om energie terug te winnen.

Hieronder als smaakmaker vast nog wat race-klassiekers van het merk uit Stuttgart:

Porsche race auto Le Mans 2014 return mission 05 Porsche race auto Le Mans 2014 return mission 04 Porsche race auto Le Mans 2014 return mission 03 Porsche race auto Le Mans 2014 return mission 01 Porsche race auto Le Mans 2014 return mission 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: