Porsche Exclusive neemt Boxster S onder handen

Na de M4 Cabriolet blijven we nog even bij de auto’s zonder dak, want na de door de Exclusive afdeling van Porsche onder handen genomen 911’s (deze, deze, deze of zelfs deze) en de Macan is het nu de beurt aan de Boxster S.

De 315Pk en 360Nm sterke Boxster S is door de personalisatieafdeling van het merk uit Stuttgart namelijk voorzien van zo’n beetje alles wat op dit moment mogelijk is.

Porsche Boxster S Exclusive Riviera blue blauw 2014 04

Dat begint bij de blauwe kleur (Riviera Blue) die uiteraard ook in het interieur terug te vinden is. Verder zijn de nodige details uitgevoerd in geborsteld aluminium, zijn de dorpels voorzien van instapverlichting en is het Porsche logo in de hoofsteunen geborduurd.

Aan de buitenkant zien we verder 20”-inch velgen en een verlaagd onderstel en dankzij het Sport Chrono Package lukt het om in 5,1 seconden de 100 km/h aan te tikken en desgewenst tot net geen 280 km/h door te knallen.

Uiteraard is de prijs naar goed “Exclusive-gebruik” niet bekend, maar wel de foto's en daar zal je het mee moeten doen.

Porsche Boxster S Exclusive Riviera blue blauw 2014 07 Porsche Boxster S Exclusive Riviera blue blauw 2014 01 Porsche Boxster S Exclusive Riviera blue blauw 2014 05 Porsche Boxster S Exclusive Riviera blue blauw 2014 06 Porsche Boxster S Exclusive Riviera blue blauw 2014 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: