Porsche Panamera Platinum Edition | Actiemodel

Om nog even de aandacht te vestigen op de Panamera voordat deze in het eerste kwartaal van volgend jaar een facelift krijgt introduceert Porsche vandaag de Panamera Platinum Edition, oftewel een actiemodelletje.

Deze Panamera onderscheidt zich door een hoop standaard gemonteerde extra’s en de designfeatures in Platinum Zilver. Zo zijn onder andere de diffuser, sierstrips, buitenspiegelkappen en de lamellen in de grille in deze kleur uitgevoerd.

Porsche levert deze Panamera overigens alleen in de kleuren zwart, wit (beide uni) en de metallickleuren basaltzwart metallic, carbongrijs metallic en mahonie metallic. De sierlijsten rond de zijruiten zijn uitgevoerd in zwarte hoogglanslak. Het interieur is uitgevoerd in luxor/zwart bi-colour lederen bekleding.

Tot de standaarduitrusting behoren verder 19”-inch Panamera Turbo velgen, ‘Sport Design’-stuurwiel, bi-xenon koplampen, parkeersensoren en verwarmbare voorstoelen. Ook Power Steering Plus, een audiosysteem met elkf speakers (235 Watt) en Porsche Communication Management (PCM) met navigatiesysteem en TFT-touchscreen van 7”-inch zijn standaard.

De Platinum Edition is leverbaar als Diesel vanaf 105.200 euro. De standaard Panamera PE neem je mee voor 106.000 euro en met vierwielaandrijving voor iets meer dan 111.000 euro.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: