Porsche Trader: tweedehandsje met officieel keuringsrapport

Auto Trader en Porsche hebben de handen ineengeslagen. Dit heeft geleid tot een nieuwe occasionwebsite: PorscheTrader.nl. Porsche liefhebbers vinden hier gebruikte modellen van autobedrijven, handelaren en particulieren, maar dan wel inclusief een onafhankelijk keuringsrapport van een officiële Porsche dealer.

Porsche Trader is onderdeel van Auto Trader. Porsche Trader is in het leven geroepen om liefhebbers die zich buiten het officiële dealerkanaal oriënteren op een gebruikte Porsche maximale zekerheid te bieden.

Alle autobedrijven, handelaren en particulieren die een gebruikte Porsche willen verkopen, zijn welkom op Porsche Trader. Het keuringsrapport, de ‘Porsche Verkoopkeuring’, is twee maanden geldig en kost 199 euro. Voor dit bedrag krijgt de gebruikte Porsche in kwestie bij een officieel Porsche Centrum een uitgebreide keuring op 80 controlepunten.

Er wordt gekeken naar onder andere voertuigdocumentatie, motorruimte en vloeistoffen, banden, staat van in-/exterieur en aandrijving. Ook een proefrit maakt deel uit van de keuring. Op basis daarvan maakt het Porsche Centrum een rapport op.

Porsche Panamera Diesel 4 GTS Turbo S E-Hybrid 2014 29

Dit is een objectief rapport, er wordt geen waardeoordeel aan verbonden. Wel maakt dit rapport de staat van de auto inzichtelijk voor kopers - het rapport wordt bij de advertentie geplaatst.
Daarnaast wordt er 100 euro gereserveerd voor de koper in de vorm van een waardecheque.

Mocht de verkoper besluiten de advertentie te verwijderen voordat de Porsche is verkocht, dan ontvangt deze de gereserveerde 100,- euro zelf retour in de vorm van de waardecheque. Inbegrepen in de 199,- euro zijn ook de kosten voor het 12 maanden adverteren op zowel PorscheTrader.nl als AutoTrader.nl ter waarde van € 34,75.

Porsche Techno Classica 917 1973 911 991 Turbo 40 jaar drivessential.com 14

Na de keuring komt de Porsche inclusief omschrijving van de aanbieder zelf, foto’s en natuurlijk het keuringsrapport op PorscheTrader.nl te staan. Vooral door de uitgebreide keuring en het transparante karakter is dit dé Nederlandse ontmoetingsplaats voor serieuze verkopers en kopers. En er zijn meer voordelen: het keuringsrapport maakt het onderling vergelijken van aangeboden Porsches eenvoudig.

Bovendien krijgt iedereen die via Porsche Trader een gebruikte Porsche koopt, een waardecheque van 100 euro. Deze is zes maanden geldig en in te wisselen bij een officieel Porsche Centrum. Hij kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het laten uitvoeren van een servicebeurt of voor de aanschaf van onderdelen of accessoires.

Het aanbod van Porsche Trader omvat ook de Porsche Approved Occasions, de beste gebruikte Porsches van de officiële Nederlandse Porsche Centra. Deze occasions hebben een sluitende historie, zijn uitgebreid gecheckt en worden geleverd met een jaar fabrieksgarantie.

Porsche modellen Approved Auto Trader online website 03

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: