Prijs Audi RS5 Cabriolet bekend

Het duurt nog even voordat het weer voorjaar is, maar toch heeft Audi de prijzen van de RS5 Cabriolet bekend gemaakt. Audi’s enige open RS-variant kost minimaal 134.590,- euro.

Je krijgt voor dat geld naast de enorm lekker klinkende (met de hand gebouwde) V8 uiteraard de nodige extra’s als standaard. Zo zijn LED-achterlichten, LED-dagrijverlichting, Xenon Plus, Parkeerhulp Plus, verwarmde voorstoelen, bestuurdersinformatiesysteem en een windscherm al af fabriek aanwezig.

We herinneren je nog even aan de specificaties: 450Pk, 4,9 seconden naar de 100. De topsnelheid is begrensd op 250 km/h maar kan, zoals we inmiddels van Audi gewend zijn, tegen betaling opgeheven worden. Je kunt dan 280 km/h halen.

Audi zou Audi niet zijn als niet de nodige extra’s leverbaar zijn. Dat is echter niet het geval. Je kunt naar hartenlust verschillende zaken op de optielijst aanvinken. Een kleine greep: adaptieve bochtenverlichting, volautomatische airconditioning met drie klimaatzones, adaptieve cruise control, Audi side assist, Audi active lane assist of hoofdruimteverwarming (jawel!), het kan allemaal.

Nieuw is dat de MMI MMI navigatie plus (7-inch kleurenscherm, HDD en DVD) nu leverbaar is met een geïntegreerde Wireless LAN Hotspot.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: