Prijs voor meest idiote optie ooit gaat naar Skoda

Ging Bentley eerder nog aan de haal met de duurte optie ooit, nu heeft Skoda wat mij betreft de eer voor de meest idiote optie ooit. Want wat is het geval?

Skoda rijders met een Citigo, Fabia of Rapid kunnen voortaan op een unieke manier het interieur van hun auto personaliseren met een eigen foto rechts op het dashboard. De speciale dashboardsticker is te ontwerpen en te bestellen via de internationale Skoda webshop. Klanten kunnen een eigen foto uploaden of kiezen uit een tiental kant-en-klare designs. Inderdaad dat heb je goed gelezen.

De zelfklevende dashboardsticker is dit jaar door een aantal landen geïntroduceerd voor de nieuwe Skoda Fabia. Het bijzondere interieurfeature leverde veel positieve reacties op van klanten. Hieruit bleek dat er een duidelijke behoefte bestaat om iets persoonlijks toe te voegen aan de auto.

Dat kan uitstekend met de dashboardsticker, die de auto op eenvoudige, snelle en betaalbare wijze een unieke touch geeft. Voor Nederland introduceert Skoda de dashboardsticker nu niet alleen voor de Fabia, maar ook voor de Citigo en Rapid.

Skoda Rapid Citigo dashboard sticker 01

De dashboardsticker wordt geleverd via de officiële internationale Skoda webshop. De afbeelding komt aan de passagierskant op het dashboard, op het deel direct boven het dashboardkastje. Klanten kunnen een eigen afbeelding uploaden, het formaat aanpassen en een uitsnede kiezen. Als alternatief zijn in de shop kant-en-klare motieven beschikbaar uit de zogenaamde Skoda-collectie.

Na het plaatsen van de bestelling zorgt Skoda dat de dashboardsticker wordt opgestuurd naar de Skoda dealer. Het is zeer eenvoudig om de sticker zelf aan te brengen, maar de Skoda-dealer kan uiteraard ook hulp bieden. Wie geen sticker meer wenst of juist een andere afbeelding of nieuw motief wilt, kan de folie zonder sporen verwijderen en een nieuwe bestellen.

De dashboardsticker kost € 24,95 incl. BTW. Sinterklaas of kerstcadeautje anyone?

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: