Prijzen Opel Adam Rocks starten bij 18 mille

Vandaag heeft Opel de basisprijs van de nieuwe Adam Rocks bekendgemaakt. De mini-crossover is leverbaar vanaf € 17.995,-, inclusief een stoffen Swing Top-dak.

Voor die prijs behoren onder andere electronic climate control (ECC), een met leder bekleed stuur, verwarmbare buitenspiegels, cruisecontrol en radio/CD-speler met Bluetooth-aansluiting voor mobiele telefoons tot de standaarduitrusting. Ook een stoffen Swing Top-dak, dat in slechts vijf seconden elektrisch is te openen, en een gepersonaliseerde sleutel zijn af fabriek aanwezig.

Opel ADAM Rocks groen pastel helling 2015 03

Daarnaast biedt Opel de Rocks aan met een all inclusive private lease tarief van € 329,- per maand (inclusief metallic lak, winterpakket en verwarmbare buitenspiegels). Hiermee zijn volgens het merk dan alle kosten gedekt, met uitzondering van de brandstof.

Opel ADAM Rocks groen pastel helling percentage 2015

De omrande wielkasten op de carrosserie en het met 15 millimeter verhoogde onderstel geven de 3,74 meter lange Rocks een lekker dik uiterlijk. Tot slot luidt Opel's nieuwste een gloednieuwe generatie motoren in de ADAM-familie in.

De 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo loopt bijzonder geluids- en trillingsarm en wordt gecombineerd met een tevens nieuw ontwikkelde handgeschakelde 6-versnellingsbak. Daarmee zet de krachtbron een nieuwe standaard voor driecilindermotoren. De motor voldoet nu al aan de Euro 6-emissienorm en wordt gelanceerd in twee vermogensvarianten: 66 en 85 kW (90 en 115 pk), beide met een indrukwekkend koppel van 166 Nm, al bij een laag toerental.

De nieuwkomer staat vanaf Oktober dit jaar in de showroom van de Opel-dealer, maar is uiteraard vanaf heden al te bestellen. Meer info vind je hier.

Opel ADAM Rocks groen pastel helling 2015 08 Opel ADAM Rocks groen pastel helling 2015 04 Opel ADAM Rocks groen pastel helling 2015 05 Opel ADAM Rocks groen pastel helling 2015 11 Opel ADAM Rocks groen pastel helling 2015 10 Opel ADAM Rocks groen pastel helling 2015 01

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: