Primeur: heeft Mercedes per ongeluk de nieuwe E-klasse onthuld?

Het is natuurlijk allang dé gadget van dit jaar in de automobielindustrie: een auto die je automatisch kunt laten inparkeren met je smartphone.

Land Rover liet het hier al zien met de Range Rover en ook BMW legt natuurlijk hier de nodige nadruk op het feit dat ook de nieuwe 7-serie door middel van een smartphone makkelijk in je garage te parkeren is.

Mercedes E-klasse W213

Mercedes kon natuurlijk niet achterblijven en zette een paar dagen geleden een video online van de nieuwe E-klasse (W213) die, weliswaar nog in gecamoufleerde vorm, hetzelfde kunstje laat zien.

Eén ding heeft Mercedes daarbij misschien wel over het hoofd gezien, want in de video is het scherm van een iPhone te zien met daarop de App waarmee het inparkeren door de bestuurder gecontroleerd kan worden.

Het lijkt er op dat ze daarbij even vergeten zijn dat in die applicatie een afbeelding van de auto te zien is en die lijkt verdomd veel op een E-klasse.

Express of niet, jullie mogen zelf oordelen wat je er van vindt, maar het zou ons verbazen als de nieuwe E-klasse met AMG-pakket er niet zo uit zo komen te zien als op de bovenstaande foto’s!

Uiteraard kun je hieronder nog de video zien waarin de E-klasse zichzelf een aantal keren zelf inparkeert.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: