R-Line pakket op Volkswagen Golf 7 kost € 2.705,-

Volkswagen heeft bekend gemaakt dat de nieuwe Golf met R-Line pakket leverbaar is vanaf 26.795 euro,- voor de 3-deurs variant.

Volkswagen Golf R-Line

De Golf R-Line is altijd gebaseerd op de Highline versie en combineert sportieve looks met diens luxe. De uitrusting wordt namelijk aangevuld met een verlaagd (-15 mm) sportonderstel, 17"-inch lichtmetalen velgen (type Salvador - 18"-inch tegen meerprijs), R Line-dakspoiler en -skirts, R Line-bumpers (achter met diffuser) en een grille in hoogglans zwart.

Volkswagen Golf R-Line

Binnenin zijn de sportstoelen gedeeltelijk bekleed met een hightech microvezel. De bestuurder houdt grip op de zaak door een met leer bekleed driespaaks multifunctioneel sportstuur (bij DSG met schakelpaddles) en aluminium pedalen.

Het R-Line pakket komt ook terug in details. Zo dragen de instaplijsten het R-Line-logo en bij het starten verschijnt dat logo op het opstartscherm van de radio (lekker belangrijk, maar goed...).

Diverse stiknaden hebben een contrastkleur. De decorlijsten in ‘Black Lead Grey’ zijn speciaal voor deze versie ontworpen. Iedere R-Line-uitvoering kent een meerprijs van 2.705,- euro ten opzichte van een Golf Highline.

Volkswagen-Golf-7-R-Line-06

De Golf R-Line is leverbaar met vijf verschillende motoren, waarvan drie benzinemotoren en twee diesels. De 1.2 en 1.4 TSI motoren hebben respectievelijk 105 en 122Pk, waarvan die laatste ook leverbaar is met 140Pk. Qua diesels is er keuze uit zowel de 1.6 als 2.0 TDI, voorzien van respectievelijk 110 en 150Pk.

Voor de zakelijk rijders geldt dat de bijtelling in bijna alle gevallen op 20% uitkomt.

Volkswagen-Golf-7-R-Line-05

Respect Copyright!
%d bloggers like this: