Red Arrow | Mansory 458 Italia Spyder

De Ferrari 458 Italia Spyder is nog niet lang op de markt en tuner Mansory is een van de eersten die deze "bella machina" onder handen heeft genomen. Onder de naam SIRACUSA hebben zij een programma ontwikkelt met verschillende aanpassingsmogelijkheden voor de 458 Spyder. De belangrijkste blikvanger van dit programma is het aangepaste front met de geoptimaliseerde luchtinlaten van carbon. Volgens Mansory levert dit een positieve bijdrage aan de aërodynamica, met als resultaat meer downforce. Ook de sideskirts en diffuser zijn aangepast. Kies je voor het hele carbonpakket dan wordt het gewicht van de auto met 70kg gereduceerd.

Daarnaast kan het interieur volledig naar eigen smaak aangepast worden. Er is keuze uit diverse soorten en kleuren leder, alcantara en carbon.  Een highlight noemt Mansory zelf het aangepaste stuurwiel en de aluminium pedalen set.

Op motorisch  gebied kan het motor management systeem aangepast en een sportfilter met sportuitlaat gemonteerd worden. Dit resulteert in een kleine vermogenstoename tot 590Pk en een koppel van 560Nm. 0 naar 100 duurt 3,2 seconden en de topsnelheid ligt na Mansory’s kuur op 330 km/h. Last but not least kunnen ook nog lichtgewicht velgen met een central lock geleverd worden. Aan de voorkant krijg je dan 20” inch velgen met 245/35 Michelin PS2 banden, achter worden 21” velgen met 305/30 banden gemonteerd.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: