Renault brengt actiemodel Captur met Extended Grip

Renault introduceert een speciale Helly Hansen-uitvoering van de Captur. Deze versie wordt in gelimiteerde oplage geproduceerd en is ontwikkeld in samenwerking met het bekende, gelijknamige Noorse kledingmerk.

De Renault Captur Helly Hansen onderscheidt zich van de reguliere Captur door de beschermplaten onder de voor- en achterbumper, de lichtmetalen 17”-inch velgen met ‘Black Diamond’-effect en diverse HH-logo’s.

RENAULT CAPTUR (J87) - PHASE 1 - SERIE LIMITEE HELLY HANSEN

Bovendien is de Captur Helly Hansen leverbaar in onder meer de carrosseriekleur Rouge Flamme, die exclusief aan deze uitvoering is voorbehouden. De carrosseriekleur is standaard te combineren met een contrasterende lakkleur op het dak, de voorruitstijlen en de behuizing van de buitenspiegels.

De Captur Helly Hansen beschikt over een interieur met standaard half kunstlederen TEP bekleding en het Pack Look Interieur met accentueringen in de kleur Rouge. De standaarduitrusting is royaal, met vrijwel alle comfort- en luxevoorzieningen die voor de Captur beschikbaar zijn, inclusief het multimedia-/navigatiesysteem R-Link met touchscreen en achteruitrijcamera.

RENAULT CAPTUR (J87) - PHASE 1 - SERIE LIMITEE OUTDOOR

De Helly Hansen-uitvoering is voorlopig de enige Captur die standaard is uitgevoerd met Extended Grip. Dit geavanceerde systeem is de volgende stap in de evolutie van tractiecontrole.

Het systeem biedt drie standen (Normale Weg, Onverharde Weg en Expert) en dankzij de uitgekiende aansturing van het koppel naar de wielen is de grip in alle situaties optimaal, ook bij sneeuw en ijzel.

RENAULT CAPTUR (J87) - PHASE 1 - SERIE LIMITEE OUTDOOR

Wanneer de auto in de stand ‘Onverharde Weg’ en ‘Expert’ de snelheid van 40 km/uur passeert, schakelt het systeem automatisch over naar ‘Normale Weg’.

De Renault Captur Helly Hansen wordt in September in Nederland verwacht. Prijzen worden op een later moment bekend gemaakt.

RENAULT CAPTUR (J87) - PHASE 1 - SERIE LIMITEE HELLY HANSEN RENAULT CAPTUR (J87) - PHASE 1 - SERIE LIMITEE HELLY HANSEN

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: