Renault brengt actiemodelletje van Kadjar op de markt: Série Signature Extase

De Renault Kadjar heeft er een speciale uitvoering bij binnen het Série Signature-label, de Kadjar Série Signature Extase.

Deze versie is gebaseerd op het uitrustingsniveau Intens en is herkenbaar aan de donkergrijze skidplates aan voor- en achterzijde en de glanzend grijze lichtmetalen 19”-inch wielen met rode naafdop. Het interieur straalt luxe en verfijning uit door de standaard rundlederen bekleding in de kleur antraciet, afgewerkt met rode stiksels.

Naast de kenmerkende exterieur- én interieuraccenten is de Kadjar Série Signature Extase standaard voorzien van een rijke uitrusting. Zaken als Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem), een achteruitrijcamera, Blind Spot Warning, Emergency Braking, LED Pure Vision-koplampen, elektrisch verwarmbare voorstoelen en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel zijn standaard.

Renault Kadjar Zwart Serie Signature Extase 2017 01

 

Deze speciale Kadjar is leverbaar in een vijftal kleuren: Blanc Glacier, Noir Etoilé, Gris Titanium, Rouge Flamme en Blanc Nacré. Er zijn twee motorvarianten – een benzine- en een dieselversie – die beide met EDC-transmissie leverbaar zijn.

De Energy TCe 130 (130 pk/96 kW) kost € 32.390,-, de Energy TCe 130 EDC automaat kost € 34.590,-, de Energy dCi 110 (110 pk/81 kW) kost € 35.390,- en de Energy dCi 110 EDC automaat is er voor € 37.390,-. De Renault Kadjar Série Signature Extase is per direct te bestellen.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: