Renault levert Koleos vanaf volgend jaar ook als extra luxe Initiale Paris

Na de Talisman en Espace presenteert Renault tijdens de AutoSalon in Parijs ook een extra luxe uitvoering van de volgend jaar te verschijnen Koleos op de markt. Ford liet al zien hoe het moet met het Vignale-label en de Fransen zien daar dus wel brood in.

De extra luxe Koleos is dan ook vanaf komend voorjaar te bestellen (enkel in Europa), tegelijk met het overige gamma van het SUV-model. De Koleos Initiale Paris is uitgevoerd in de exclusieve kleur Noir Améthyste Metallic in combinatie met exterieuraccenten in Metallic Prune.

Standaard van de partij zijn 19”-inch velgen in Noir Diamantée-design. Samen met het rubber vinden die plaats in de verbrede wielkasten.

renault-koleos-initiale-paris-2017-04

Aan de binnenkant is alles uitgevoerd in grijze of zwarte nappalederen bekleding, waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van specifieke stiknaden. Verder zijn zesvoudig elektrisch verstelbare, verwarbare en geventileerde voorstoelen, tweevoudig verstelbare lendensteun aan bestuurderszijde en gelamineerde zijruiten voor een stiller interieur aanwezig. Net zoals een BOSE-audiosysteem.

Op het gebied van veiligheid kun je als bestuurder vertrouwen op zaken als Active Emergency Braking System, Lane Departure Warning, Safe Distance Warning, Traffic Sign Recognition met Over Speed Prevention, Blind Spot Warning. Vermoeidheidsherkenning, een achteruitrijcamera, grootlichtassistent, parkeersensoren voor, achter en opzij en Easy Park Assist.

renault-koleos-initiale-paris-2017-01 renault-koleos-initiale-paris-2017-02 renault-koleos-initiale-paris-2017-05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: