Renault maakt prijs vernieuwde Mégane Coupé-Cabriolet bekend

Renault is gestart met de verkoop van de vernieuwde Mégane Coupé-Cabriolet. Het model is als laatste van de Mégane-familie voorzien van de nieuwe merkidentiteit die is geïntroduceerd door Laurens van den Acker. De Mégane Coupé-Cabriolet wordt standaard geleverd in de luxe Privilège-uitvoering en is per direct te bestellen voor prijzen vanaf 34.490,- euro.

RENAULT MEGANE III COUPE-CABRIOLET NBI (E95 NBI)

De vernieuwde Renault Mégane Coupé-Cabriolet is direct herkenbaar aan de aangepaste voorzijde met LED-dagrijverlichting, de nieuw ontworpen voorbumper en het grote Renault-logo, dat het nieuwe familiegezicht van Renault vertegenwoordigt. Voor de aandrijving doet de Energy TCe 130-benzinemotor met stop-starttechniek dienst, gekoppeld aan een handmatig te bedienen zesversnellingsbak.

RENAULT MEGANE III COUPE-CABRIOLET NBI (E95 NBI)

De Mégane Coupé-Cabriolet wordt standaard alleen geleverd in de luxe Privilège uitvoering. De standaarduitrusting omvat onder andere het R-Link multimedia- en navigatiesysteem, elektronisch geregelde airconditioning met twee klimaatzones, een regen- en lichtsensor, parkeersensoren met geluidssignaal en 17” lichtmetalen velgen. De elektrisch bedienbare hoogglans zwarte hardtop heeft het grootste panoramische dak in zijn klasse, terwijl het interieur kan worden verfraaid met lederen bekleding (optioneel) in de kleuren antraciet, rood-zwart of beige.

Ter gelegenheid van de introductie van de vernieuwde Mégane Coupé-Cabriolet biedt Renault het Pack Introduction aan. Dit pakket kost 295,- euro en voegt de Renault Handsfree Card en elektrisch inklapbare buitenspiegels aan de uitrusting toe. Het voordeel bedraagt 395,- euro.

RENAULT MEGANE III COUPE-CABRIOLET NBI (E95 NBI)

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: