Renault maakt prijzen Kadjar bekend: vanaf 24.790,- euro

Renault heeft zojuist de prijzen bekend gemaakt van de Kadjar, een nieuwe crossover in het C-segment en concurrent voor de Nissan Qashqai. De prijzen beginnen bij 24.790,- euro. Voor dat bedrag staat dan de 130Pk sterke Kadjar Energy TCe 130 Life op de oprit.

De prijzen van de dieselversies beginnen bij € 29.790,- voor de Kadjar Energy dCi 110 in de uitvoering Zen. Deze motor wordt geleverd met een handgeschakelde zesversnellingsbak of met een automatische EDC-zesversnellingsbak met dubbele koppeling. Alle Energy dCi 110 uitvoeringen dragen het energielabel B en vallen bovendien in de zakelijk interessante bijtellingscategorie van 20%.

Drie Motoren
Naast de Energy TCe 130 en de Energy dCi 110 motoren wordt de nieuwe Renault Kadjar leverbaar met de Energy dCi 130 motor met een vermogen van 130Pk (96kW). Deze uitvoering is leverbaar met de keuze uit voorwiel- en vierwielaandrijving.

De Energy dCi 130 met 4x2 aandrijving in de Intens uitvoering is leverbaar vanaf € 34.290,-. De versie met 4x4 aandrijving is alleen leverbaar in de meest luxueuze Bose-uitvoering vanaf € 39.390,-.

VERSION E3 BOSE - EN SITUATION

Vier uitrustingsniveaus
De Life uitvoering heeft als belangrijkste standaarduitrusting onder andere: zes airbags, cruise control, elektrische handrem, handbediende airconditioning, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten en een R-Plug & Radio+ multimediasysteem met USB- en 3,5 mm Jack-aansluiting en Bluetooth® handsfree telefoonbediening en audiostreaming.

Het uitrustingsniveau Zen biedt extra’s als een elektronisch geregelde airconditioning met twee klimaatzones en een luchtkwaliteitsensor, de Renault Handsfree Card en een regen- en lichtsensor. Bovendien rust Renault deze versie standaard uit met 17”-inch lichtmetalen velgen en mistlampen vóór met omlijsting in chroomkleur.

De Kadjar Intens is standaard uitgerust met onder andere actieve veiligheidssystemen waaronder Lane Departure Warning, een grootlichtassistent en Traffic sign recognition, parkeersensoren vóór en achter, het Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met 7”-inch touchscreen, kaart Europa en Driving eco2. Dit laatste systeem analyseert de rijstijl en geeft tips voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik.

De Renault Kadjar Bose is uiteraard voorzien van een premium audiosysteem van Bose. Qua uiterlijk is deze uitvoering te herkennen aan onder andere de LED PURE VISION koplampen en de 19”-inch lichtmetalen wielen ‘Egeus’.

VERSION E3 BOSE - EN SITUATION

Speciaal introductieaanbod
Voor zowel de Kadjar Intens als de Kadjar Bose® geldt een speciaal introductieaanbod, het Pack Easy Park Assist. Dit bestaat uit parkeersensoren vóór, zij én achter met achteruitrijcamera en een optische en sonische weergave, Easy Park Assist (een automatisch inparkeersysteem) en Blind Spot Warning. Het voordeel bedraagt € 300,-.

De nieuwe Renault Kadjar staat eind Juni in de showroom. Meer informatie over de Kadjer vind je hier.

VERSION E3 BOSE - PLANCHE DE BORD - AMBIANCE CARBONE TRES FONCE - SELLERIE CUIR CARBONE TRES FONCE

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: