Renault Mégane, (Grand) Scénic, Laguna en Kangoo Limited

Renault lanceert een nieuwe uitvoering op de Mégane, (Grand) Scénic, Laguna en Kangoo Family: de Limited. Het is een speciale serie die een zeer complete standaarduitrusting combineert met een, uiteraard, aantrekkelijke prijs.

Deze Limited- uitvoeringen zijn gebaseerd op het Expression-uitrustingsniveau en onderscheiden zich door een specifiek in- en exterieur.

Alle Limited-uitvoeringen  onderscheiden zich door hun specifieke bekleding,  Limited-badges op de voorschermen en Limited-instaplijsten. Voor de Renault Mégane Hatchback en Mégane Estate komen daar 16” lichtmetalen ‘Kaleido’-velgen, privacy glass, een middenarmsteun, stootstrips op de flanken in carrosseriekleur en aluminiumkleurige dakrails (Estate) bij.

Renault Megane Grande Scenic Laguna Kango Limited grijs 2014 02

Tot de standaarduitrusting behoren ook automatische airco met twee klimaatzones, een met leder bekleed stuurwiel, een regen- en lichtsensor, parkeersensoren achter en een Carminat TomTom LIVE-navigatiesysteem met kleurenscherm. De prijzen voor de Limited beginnen bij € 21.890,- voor de Mégane Hatckback in combinatie met de ENERGY TCe 115 Stop & Start. De Estate heeft een meerprijs van € 1.000,-.

De Scénic en Grand Scénic Limited hebben nagenoeg dezelfde uitrusting als de Mégane Limited. In de Scénic is als extra een bergvak tussen de voorstoelen gemonteerd, met een verschuifbare armsteun en de bedieningsunit van het TomTom BeNeLux-navigatiesysteem. De Grand Scénic valt op door de verchroomde dakrails. Beide Scénic-modellen zijn uitgerust met een elektrische handrem en inklapbare buitenspiegels.

Renault Megane Grande Scenic Laguna Kango Limited grijs 2014 03

De Scénic Limited is leverbaar voor prijzen vanaf € 26.390,- voor de ENERGY TCe 115 S&S. De prijzen van de vijfzits Grand Scénic Limited beginnen bij € 27.590,-. De zevenpersoonsuitvoering heeft in alle gevallen een meerprijs van € 900,-.

Voor prijzen vanaf € 30.290,- is de Renault Laguna Limited niet alleen voorzien van 17” lichtmetalen ‘Akihiro’-velgen en elektronisch geregelde ‘dual-zone’-airconditioning, maar biedt net model ook het multimediasysteem R-Link met touchscreen, een met leder bekleed GT-stuurwiel, een verchroomde pookknop en de Radio Renault ‘3D Sound by Arkamys’. De Renault Laguna Hatchback en Laguna Estate Limited zijn leverbaar met de zuinige dCi 110-dieselmotor en verkrijgbaar vanaf € 31.490,- .

Renault Megane Grande Scenic Laguna Kango Limited grijs 2014 04

Ook de ruime Renault Kangoo Family Limited komt met talloze extra’s. Zo zijn stevige dakrails standaard, evenals airconditioning, mistlampen vóór en een met leder bekleed stuurwiel. Standaard zijn 15” lichtmetalen ‘Aria’-velgen en privacy glass voor de achterste zijruiten en de achterruit gemonteerd. De Renault Kangoo Family Limited is leverbaar in combinatie met de ENERGY TCe 115 Stop & Start benzinemotor. Prijzen worden 1 Juli bekend gemaakt.

De eerste auto’s arriveren in Oktober bij de dealers, maar zijn nu al te bestellen.

Renault Megane Grande Scenic Laguna Kango Limited grijs 2014 05 Renault Megane Grande Scenic Laguna Kango Limited grijs 2014 06

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: