Rituals en Viva helpen Renault aan actiemodelletje voor Twingo

Het lijkt er sterk op dat de Renault Twingo nu al wat aandacht nodig heeft, want in samenwerking met Viva wordt de Signature Viva-uitvoering op de markt gebracht. Precies, daar wil je als man niet in rond rijden!

De Twingo Série Signature Viva is gebaseerd op het meest luxe uitrustingsniveau Dynamique. Aan de buitenkant is hij te herkennen aan het unieke design van de lichtmetalen wielen, de LED-dagrijverlichting, de in hoogglans zwart gespoten buitenspiegels en de exclusieve ultraviolette striping over de volledige zijkant van de auto. De B-stijl is voorzien van een subtiel Viva-logo.

1-Renault-Twingo-VIVA

Tot de standaarduitrusting behoren verder onder andere climate control, halfkunstlederen bekleding met ultraviolette bies, 16-inch lichtmetalen wielen, exclusieve ultraviolette interieur- en exterieuraccenten en een heerlijk autoparfum van Rituals Cosmetics.

Behalve de reeds genoemde zaken omvat de standaarduitrusting cruise control, een licht- en regensensor, privacy glass achter, elektronisch geregelde airconditioning en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. De Renault Twingo Série Signature Viva is leverbaar met keuze uit vier stijlvolle kleuren: Ultraviolet, Gris Lunaire, Noir Etoile en Blanc Cristal.

7-Renault-Twingo-VIVA

Série Signature is overigens de opvolger van Série Limitée. De Twingo Série Signature Viva is het eerste voorbeeld hiervan. In de toekomst verschijnen meer Renault-modellen die dit exclusieve label dragen.

Wat deze modellen gemeen hebben, is hun zeer complete en luxe uitrusting en in het oog springende designaccenten. Om het exclusieve karakter te benadrukken, zijn de modellen gelimiteerd. De volgende Renault die zal verschijnen in de Série Signature lijn is de Renault Captur.

Instappen kan vanaf € 14.590,- voor de Twingo Série Signature Viva SCe 70 (52kW/70Pk). De prijzen van de ENERGY TCe 90 (66kW/90Pk) beginnen bij € 15.790,-.

5-Renault-Twingo-VIVA

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: