Rolls-Royce voorziet Ghost van facelift: Series II is een feit

De Rolls-Royce Ghost gaat inmiddels al weer vier jaar in z’n huidige vorm mee en dus is het tijd voor een opfriscursusje. In Genève presenteert het Britse merk dan ook de gefacelifte versie van dat model onder de naam Ghost Series II.

Rolls-Royce-Ghost-Series-II-facelift-rood-2015-01

Het uiterlijk van de Series II wijkt slechts op enkele punten van z’n voorganger af en daarmee valt de facelift op dat gebied in ieder geval bescheiden uit. Zo zijn de koplampen onder handen genomen en voorzien van een vloeiender uiterlijk en adaptieve LED-verlichting. Verder zijn de bumpers subtiel aangepast en zijn er velgen in 19”- of optioneel zelfs 21”-inch leverbaar.

Rolls-Royce-Ghost-Series-II-facelift-rood-2015-06

Onder de kap blijft het bij 570Pk, maar Rolls-Royce brengt het Satellite Aided Transmission-systeem uit de Wraith ook naar de Ghost. Middels GPS-locatie wordt dan bepaald wat de beste versnelling voor de achttraps automaat is.

Verder is er natuurlijk een nieuwe versie van het infotainment/navigatiesysteem voorzien van een Spirit of Ecstasy draaiknop met ingebouwde touchpad, WIFI en harde schijf. Een bespoke audiosysteem voorzien van 18 luidsprekers inclusief theater- en studioinstellingen is de slagroom op het toetje.

Rolls-Royce-Ghost-Series-II-facelift-rood-2015-10 Rolls-Royce-Ghost-Series-II-facelift-rood-2015-07 Rolls-Royce-Ghost-Series-II-facelift-rood-2015-09 Rolls-Royce-Ghost-Series-II-facelift-rood-2015-13 Rolls-Royce-Ghost-Series-II-facelift-rood-2015-11 Rolls-Royce-Ghost-Series-II-facelift-rood-2015-15

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: