São Paulo MotorShow | Bugatti GS Vitesse "Rafale"

Het begint zo onderhand een traditie te worden want op iedere autoshow introduceert Bugatti wel een nieuwe versie van de Veyron. Zo ook op de São Paulo MotorShow waar ze versie nummer driehonderdeenentwintig, eeuuh correctie, de  GrandSport Vitesse "Rafale" presenteren.

Mocht je de spes van deze "ultimate driving machine" nog niet kennen dan moet je je schamen en eerst maar eens wat andere artikelen op deze site lezen. Voor wat betreft de GS Rafale is er niet veel nieuws te melden. Deze versie is grotendeels uitgevoerd in de kleur “Gris Rafale”, terwijl het dak, de roof scoops, de luchtrem en delen van de achterkant in blauw carbon zijn afgewerkt.

Ook binnen wordt blauw gebruikt, zo worden de zetels van lake blue leder met grijze stiksels voorzien en is naast het nodige blauwe carbon ook veel magnesium en aluminium te vinden.

Het zal je niet verbazen dat al deze exclusieve materialen hun prijs hebben. Zo kost deze GrandSport bijna 2 miljoen euro terwijl je een “normale” versie voor 1,7 miljoen euro kunt kopen. Vergeet wel de BPM en BTW niet want die zijn bij deze prijzen nog niet inbegrepen.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: