Seat Leon Eurocup dit jaar op 7 circuits te zien

Maar niet in Nederland, dat dan weer niet.

Na het succes van het eerste seizoen begint de SEAT Leon Eurocup op 25 April aan zijn tweede racejaar. Op de kalender staan zeven raceweekeinden, waarbij een aantal van de mooiste en meest veeleisende circuits in Europa worden bezocht. Duizenden autosportliefhebbers kunnen zich opmaken voor volle startvelden en spannende races, waarin felle duels worden uitgevochten.

Voor SEAT begon in 2014 met de SEAT Leon Eurocup een nieuw hoofdstuk in de autosporthistorie. De nieuwe klasse was een groot succes: de 330Pk sterke Leon Cup Racers garanderen uitstekende prestaties voor de goede mix van ervaren rijders en nieuwkomers in het deelnemersveld.

03-SEAT-Leon-Eurocup-2015-op-zeven-legendarische-circuits

Prominente circuits
Na zes raceweekeinden in het eerste jaar staan er voor het nieuwe seizoen zeven ontmoetingen op het programma. Daarbij omvat de kalender een aantal van de meest prominente circuits in Europa. Het seizoen begint eind april op het circuit van Paul Ricard in Frankrijk. Daarna volgen optredens in Estoril, Silverstone en Oostenrijk. Uiteraard mogen ook de Nürburgring en Monza niet ontbreken. De finale vindt eind oktober plaats op het circuit van Barcelona, de thuisbasis van SEAT.

02-SEAT-Leon-Eurocup-2015-op-zeven-legendarische-circuits

Kalender SEAT Leon Eurocup 2015

25-26 April Paul Ricard (Frankrijk)
9-10 Mei Estoril (Portugal)
6-7 Juni Silverstone (Groot-Brittannië)
4-5 Juli Red Bull Ring (Oostenrijk)
19-20 September Nürburgring (Duitsland)
3-4 Oktober Monza (Italië)
31 Oktober / 1 November Barcelona (Spanje)

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: