Seat showt exterieurpakketten voor de Leon incl. Sub8 Pack

Seat zet de Leon Cupra weer in de spotlights en heeft het model voorzien van een aantal nieuwe exterieurpakketten, waaronder het extra sportieve Sub8 Performance Pack.

Dat pakket is speciaal ontwikkeld voor de bestuurder die zelf ook graag wil proberen of de Leon inderdaad in minder dan 8 minuten, om precies te zijn in 7 min en 58,44 seconden, een rondje op de Nürburgring Nordschleife aflegt.

Seat Leon Cupra 280 Sub8 Performance Pack Black Line 2014 09

Het pakket bestaat op technisch gebied uit een nieuw remsysteem van Brembo met 370mm grote remschijven aan de voorkant en dat is 30mm meer dan de schijven die op de standaard Cupra gemonteerd worden.

Het zal je niet verbazen dat die schijven hun plaats moeten vinden achter een groter setje velgen, om precies te zijn achter een 19”-inch multispaaksvelg die in zwart of oranje te leveren is.

Optioneel is het Sub8 Performance Pack leverbaar met een setje zachte Michelin Pilot Sport Cup 2-banden die de Cupra aan het asfalt moeten doen kleven.

Seat Leon Cupra 280 Sub8 Performance Pack Black Line 2014 01

Verder kan de 280Pk en 350Nm sterke Cupra geleverd worden met de nieuwe White- of Black Line pakketten.  Hiermee worden de velgen, zijspiegelkappen, Cupra-badges en de grille afhankelijk van het gekozen pakket in wit of zwart uitgevoerd. Een setje nieuwe kuipstoelen inclusief Alcantara bekleding is ook van de partij.

Het Sub8-pakket is in Nederland leverbaar voor 2,5 mille extra exclusief de Michelin banden. Over de prijzen en beschikbaarheid van de White- of Black Line pakketten is nog niets bekend.

Seat Leon Cupra 280 Sub8 Performance Pack Black Line 2014 02

 

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: