Seat voorziet Toledo van een technische update

Seat heeft de Toledo op tal van fronten opgewaardeerd. De nieuwe motoren zijn uiteraard krachtiger, zuiniger én voldoen aan de Euro 6 emissienorm. Vrijwel alle motoriseringen zijn goed voor 20% bijtelling bij zakelijke inzet.

Nieuw in het gamma zijn de Connect-uitvoeringen op basis van de Style- en FR-modellen. Deze zijn standaard voorzien van Mirrorlink, Apple CarPlay en Android Auto waarmee het mogelijk is het scherm van de smartphone op het centrale display van de auto te tonen én te bedienen. Verder zijn het Media System Navi met 6,5"-inch touchscreen, parkeersensoren en een regen- en lichtsensor van de partij.

Andere zaken die het leven aan boord aangenaam en comfortabel maken, zijn de extra donker getinte ramen achter, de automatisch dimmende binnenspiegel en de coming home-functie van de verlichting.

01_Toledo

Upgrade
Alle Connect-uitvoeringen (Style en FR) van de Toledo zijn ook te leveren met Upgrade Business Plus. Voor een meerprijs van € 890,- wordt de auto dan ook uitgevoerd met Full-LED koplampen met LED dagrijverlichting, LED-achterlichten, DAB+ radio (digitale radio-ontvangst met zeer uitgebreide zenderkeuze) en een achteruitrijcamera.

Nieuwe motoren
Er is een brede range nieuwe motoren voor de Toledo beschikbaar. Nieuw in de benzine line-up zijn de 1.2 TSI (66kW/90Pk en 81kW/110Pk) en de 1.4 TSI met 92kW/125Pk en standaard DSG-transmissie. Ook zijn er twee nieuwe diesels: de 1.4 TDI met 66kW/90Pk (keuze uit een zesbak en DSG) en de 1.6 TDI met 85kW/115Pk.

Met uitzondering van de uitvoeringen met 1.4 TSI en DSG vallen alle Toledo ’s bij zakelijke inzet in de gunstige 20% bijtellingscategorie.

De nieuwe Toledo Style Connect is er met 1.2 TSI benzinemotor inclusief 4 jaar garantie vanaf € 18.950,- en met 1.4 TDI dieselmotor vanaf € 22.950,-. De Toledo FR Connect is er vanaf € 19.950,-. De Toledo FR Connect met dieselmotor is er vanaf € 23.950,-. De prijstlijst start overigens vanaf € 16.950,- voor de allergoedkoopste Toledo.

02_Toledo

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: