Sensation White: BMW M8 Coupé met M-Performance goodies

Het is inmiddels al voorspelbaar, net na de onthulling van een nieuwe BMW verschijnen de eerste foto’s met onderdelen uit het M-Performance programma. Uiteraard is het, na de nieuwe 1-serie van vorige week, nu de beurt aan de afgelopen nacht gepresenteerde M8.

Volgens de Duitsers hebben ze tijdens de ontwikkeling van deze accessoires goed gekeken naar de onderdelen van de  M8 GTE raceauto. Zo is er een Carbon Package leverbaar, waarbij de nodige zaken waaronder de grille en de spiegelkappen in koolstofvezel zijn uitgevoerd. Goed om te weten is dat het gehele pakket met de hand wordt vervaardigd.

Om de M8 nog beter tot stilstaand te laten komen is een setje M-Performance remblokken leverbaar. De blokken zijn rechtstreeks afkomstig uit de lange afstandsracerij en daarmee zou je tijdens het betere hoek- en knalwerk net even wat optimaler in de bocht kunnen remmen.

In het interieur is een M-Performance Pro-stuurwiel leverbaar dat is voorzien van alles wat je maar kunt verzinnen: leer, alcantara, knoppen voor de bediening van de auto, koolstofvezel en schakelflippers. Om te zien of je het stuur wel recht hebt, is er een blauwe indicator. Verder zijn er items verkrijgbaar als een carcover, vloermatten en covers voor je lichtmetalen velgen.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: