Skoda viert 15 miljoenste auto met actiemodellen

Skoda heeft reden voor een feestje want begin deze maand werd in in Mladá Boleslav (Tsjechië) de 15 miljoenste Skoda gebouwd, een nieuwe Octavia die dienst gaat doen als VIP-auto bij het Skoda Technology Center in het Tsjechische Cesana.

Dat het goed met Skoda gaat valt op te maken uit het feit dat de 14 miljoenste amper een jaar geleden van de band rolde. In 2012 verkocht het merk het recordaantal van 939.200 auto’s.

En er is genoeg ambitie daar in Tsjechië om er nog een schepje bovenop te doen, want nog dit jaar komen er acht nieuwe of vernieuwde modellen, waarvan de Rapid en de derde generatie Octavia de eerste zijn. De nieuwe Citigo en Rapid staan al bij de Nederlandse dealers en de Octavia volgt snel.

Bovenstaande is voor Skoda een reden om het volledige gamma in de feestvreugde te laten delen. Het klantvoordeel loopt op van € 700,- op de Citigo Arctic tot liefst € 4.690,- op de Octavia Combi Arctic.

Eén en ander begint met de Skoda Citigo Arctic en Arctic Air, waarop een rentevrije 50/50-actie van toepassing is en een inruilpremie van € 500,-. De Arctic Air voegt daar onder andere nog een panoramisch dak aan toe. De Fabia Fresh en Fabia Combi Fresh alsook de Roomster Fresh gaan de weg op met speciale bekleding, Climatronic airconditioning en 15"-inch lichtmetalen velgen.

De huidige Octavia Combi (dus niet de nieuwe)  is, zolang de voorraad strekt, als Arctic voorzien van een rijke uitrusting. Voor een vanafprijs van € 23.430,- zijn een full color touch screen navigatiesysteem, 16"-inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter, verwarmbare sportstoelen, telefoonvoorbereiding en een iPod/MP3/USB-aansluiting standaard.

De Yeti Adventure rijdt met 17"-inch lichtmetalen velgen, een full color touch screen navigatiesysteem en Adventure interieur de showroom uit.

Tot slot zijn er de Superb Arctic en Superb Combi Arctic. Deze worden gratis voorzien van lederen/alcantara bekleding, elektrisch verstel- en verwarmbare voorstoelen met geheugenfunctie en extra donker getinte ramen achter.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: