Slechts 200 exemplaren: Mazda6 Sportbreak Red Dot Edition

Ter ere van het winnen van de “Rot Design Award” brengt Mazda in een oplage van slechts 200 stuks de Mazda6 Sportbreak Red Dot Edition op de markt.

De Red Dot Design Award is een inmiddels zeer gewaardeerde prijs die ieder jaar in verschillende categorieën uitgereikt wordt aan opvallende en bijzonder ontworpen producten. In de categorie auto’s viel dit jaar onder andere de eer aan de Mazda6 Sportbreak. Reden voor Mazda om de 6 dus weer eens in het zonnetje te zetten.

Mazda6 Sportbreak Red Dot Edition blauw SkyAktiv 03

Klein nadeeltje voor de leaserijders: de Mazda6 Sportbreak Red Dot Edition is alleen leverbaar in combinatie met de 2.0 liter SKYACTIV-G benzinemotor met 145Pk en handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Tot de standaarduitrusting behoren onder andere Bi-xenon-koplampen met adaptieve bochtenverlichting (AFS), LED-dagrijverlichting, Lane Departure Warning (LDW), High Beam Control (HBC), een geïntegreerd Mazda-navigatiesysteem met TomTom-software en dorpellijsten van geborsteld aluminium met daarop ‘Red Dot Edition’.

Mazda6 Sportbreak Red Dot Edition blauw SkyAktiv 01

De Mazda6 Sportbreak Red Dot Edition is vanaf volgende week te bestellen en kost € 31.990,-. Dat is bijna 3 mille voordeel ten opzichte van de normale uitvoering en daarnaast geldt er tijdelijk een extra inruilpremie van nog eens 2.000,- euro.

Mazda6 Sportbreak Red Dot Edition blauw SkyAktiv 05

Respect Copyright!
%d bloggers like this: