Slechts drie exemplaren inclusief alle opties: BMW 6-serie M-Sport Limited Edition

We blijven nog even bij de strakke coupés, want na de nieuwe Mercedes E-klasse hebben we nu de BMW 6-serie M-Sport Limited Edition voor je.

Enkele unieke opties en designdetails in combinatie met het M-sportpakket geven het uiterlijk en interieur van de 6-serie Coupé, Cabriolet en Gran-Coupé nog meer karakter.

BMW bouwt echter slechts 300 exemplaren van deze 6-serie die vanaf april leverbaar zijn. Mocht je interesse hebben dan ben je waarschijnlijk al te laat, er komen er slechts drie naar ons land.

De 6-serie M-Sport Limited Edition is te herkennen aan nieuwe, lichtmetalen 20"-inch M-wielen in Bicolor finish met het kenmerkende dubbelspaaks M-design en de carrosseriekleur Sonic Speed Blue metallic (een nieuwe kleur voor modeljaar 2017) en koolstofvezel zijspiegelkappen.

Ook in het interieur is de M-Sport Limited Edition voorzien van unieke details. De bestuurder en de voorpassagier nemen plaats op comfortabele stoelen die bekleed zijn met hoogwaardig BMW Individual Merino-leder in de kleurencombinatie Black-Fjord Blue.

Deze stoelen zijn exclusief voor de M-Sport Limited Edition modellen, net als vloermatten met contrasterende rand in de kleur Fjord Blue.

De sfeer wordt versterkt door koolstofvezel interieurlijsten, een versnellingshendel met koolstofvezel afwerking en blauwe instaplijsten met
“M-Sport Limited Edition”-inscriptie.

De M-Sport Limited Edition is leverbaar met diverse motoren. Er is keuze uit een zes-in-lijn benzinemotor met 235 kW (320 pk) in de 640i, een V8 benzinemotor met 330 kW (450 pk) in de 650i en een zes-in-lijn dieselmotor met 230 kW (313 pk) in de 640d.

BMW koppelt de motoren aan een achttraps Steptronic sportautomaat die de achterwielen aandrijft. Optioneel levert BMW het intelligentie xDrive vierwielaandrijvingssysteem. De prijzen zijn nog niet bekend.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: