Slechts drie exemplaren voor NL: BMW X7 Dark Shadow Edition

In deze duistere tijden heeft BMW de X7 voor een behandeling naar de Individual-afdeling gestuurd alwaar kennelijk meteen een passend thema voorhanden was.

Het enige wat daarna nog moest gebeuren was het verzinnen van een naam en zo is de X7 Dark Shadow Edition geboren. Deze X7 doet overigens meteen z’n naam eer aan zoals op de foto’s te zien is.

BMW heeft er voor gekozen om deze X7 te voorzien van een Frozen Arctic Grey Metallic kleur uit het Individual-gamma. Dat is een matgrijze kleur met een blauwe tint maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de X7 op de foto’s toch eerder zwart dan grijs lijkt.

Verder is alles, op de lichtunits, kentekenplaat en het logo na, in het zwart uitevoerd. De accenten die gewoonlijk in chroom uitgevoerd zijn, zoals de grille en de raamomlijsting, komen zo uit het Shadowline pakket. Een setje 22”-inch velgen in de kleur Jet Black en een M-sport-uitlaatsysteem maken het uiterlijk

Binnenin zijn de stoelen en deurpanelen met leer in de kleur Night Blue bekleed. Dat steekt mooi af tegenover de verder zwarte bekleding. BMW gaat wereldwijd overigens slechts 500 van deze Dark Shadows leveren waarvan er slechts drie naar ons land komen.

Een prijs voor de speciale uitvoering wordt nog niet gemeld, wel dat de krachtcentrale in het vooronder vrij te kiezen is, waarbij de 50i natuurlijk de beste keuze is.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: