Slechts één A4 heeft 20% bijtelling, tijd voor een Business Edition

Op dit moment komt slechts één uitvoering van de Audi A4 in aanmerking voor 20% bijtelling en dat is de TDIe, met 2,0-liter TDI  en 136Pk. Dat is nog niet alles want deze bijtelling geldt dan ook nog eens voor alleen de sedan met handgeschakelde versnellingsbak.

Dit betekent dat de A4, tot de komst van de nieuwe in 2014, niet bij veel mensen op het lijstje van potentiële nieuwe lease-auto’s zal staan. Om je toch een aantrekkelijk aanbod te kunnen bieden introduceert de Nederlandse Audi-importeur de A4 Business Edition met, je raadt het al, véél voor weinig.

2013 Audi A4 Business Edition 05

Standaard beschikt de Business Edition onder andere over MMI-navigatie, telefoonvoorbereiding basis, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, comfort-airconditioning en een armsteun vóór. Andere zaken zijn de parkeerhulp achter, Xenon plus verlichting, licht- en regensensor, diefstalalarm, het multifunctionele stuurwiel (met leer bekleed), lichtmetalen velgen, metallic lak, blanke raamlijsten en blanke dakrails (Avant).

De Audi A4 Business Edition is leverbaar met de 170Pk sterke 1,8-liter TFSI-benzinemotor of de 2,0-liter TDI diesel 143Pk. Beide motoren zijn standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De comfortabele, traploos schakelende multitronic-transmissie is optioneel.

De Limousine 1.8 TFSI is leverbaar vanaf € 32.800,- (Avant: € 35.330,-). De A4 2.0 TDI Business Edition vanaf € 35.580,- (Avant € 38.220,-).

2013 Audi A4 Business Edition 04

Mag het allemaal wat sportiever van de baas dan heeft Audi naast de Business Edition ook nog de A4 S-Edition in het assortiment. Deze S-Edition, die leverbaar is als Limousine en Avant, wordt in beperkte oplage geproduceerd en is slechts tot en met 31 Maart aanstaande te bestellen.

De uitrusting is sportief georiënteerd en compleet met onder meer MMI-navigatie, Audi-soundsystem, Xenon plus-verlichting, comfort-airconditioning, alarm, armsteunen in leder, lichtpakket en parkeerhulp achter. De sportieve accenten worden gezet door S-line met onder meer een verlaagd sportonderstel, 18"-inch lichtmetalen velgen en sportstoelen (bekleed met een combinatie van leder/stof). Ook het S-line exterieurpakket bestaande uit sportievere bumpers, achter met diffuser, specifieke dorpellijsten en andere S-accenten is standaard.

De Audi A4 S-Edition is leverbaar met alle motor-transmissiecombinaties (behalve 2.0 TDIe, S4 en RS4). De meerprijs voor de S-Edition-uitvoering bedraagt slechts € 2.300,-. De A4 S-Edition is er vanaf € 37.250,- te bestellen.

2013 Audi A4 Business Edition 01

Respect Copyright!
%d bloggers like this: