Slechts licht aangepast: Toyota Verso-S

Toyota heeft de Verso-S van een facelift voorzien. En net zoals bij de eerder vandaag aangekondigde opfrisbeurt voor de Hyundai iX35 moet je twee keer kijken voor je de verschillen ziet.

Volgens Toyota is de Verso-S weer helemaal bij de tijd en voorzien van een dynamische en assertieve look. Nou, dat is niet bepaald te zien, maar de nieuwe koplampunits en grille met chromen biesje zouden dat moeten onderstrepen.

Datzelfde geldt voor de velgen die voorzien zijn van een 3D-effect, whatever dat ook mag zijn. Voor de liefhebber: ze zijn 16”-inch groot.

Verder zijn de materialen aan de binnenkant van een betere kwaliteit om het gevoel aldaar te verbeteren en dankzij nieuwe bekleding op de stoelen zou je beter moeten kunnen zitten. Uiteraard is ook het Toyota Touch 2-infotainmentsysteem van een update voorzien en behoort een bandenspanningscontrolesysteem tot de standaarduitrusting. Een achteruitrijcamera is dan weer optioneel leverbaar.

De prijzen van de opgefriste Verso-S zijn nog niet bekend.

Toyota Verso S facelift bruin brons metallic 2015 02 Toyota Verso S facelift bruin brons metallic 2015 03 Toyota Verso S facelift bruin brons metallic 2015 01

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: