Speciaal voor ZZP en MKB: Renault Kangoo Express Générique Pro

Renault heeft bekend gemaakt een aantrekkelijk aanbod voor zzp’ers en mkb-bedrijven in de markt te zetten. Speciaal voor deze doelgroep brengen de Fransen in de vorm van de Renault Kangoo Express Générique Pro een compacte bedrijfsauto met een royale laadruimte en een rijke standaarduitrusting.

Standaard met Hill Start Assist
De Renault Kangoo Express Générique Pro is gebaseerd op het uitrustingsniveau Express. Hij is standaard uitgerust met onder meer centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Electronic Stability Control (ESC) met Hill-Start Assist en Extended Grip Control. Hij heeft ook airconditioning mét pollenfilter, cruise control met snelheidsbegrenzer en parkeersensoren achter.

VERSION GENERIQUE - PLANCHE DE BORD - AUTORADIO R & GO

Praktische luxe
De Générique Pro is verder standaard uitgerust met elektrisch bedienbare ramen (met sneltoets aan de bestuurderskant), elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, R-Plug & Radio met Bluetooth en AUX-ingang en een boardcomputer. Bovendien is het riante laadvolume van 3,0 m3 ook bereikbaar via de schuifdeur aan de rechterzijde.

Efficiënt
De Renault Kangoo Express Générique Pro is voorzien van de efficiënte ENERGY 1.5 dCi turbodieselmotor met een vermogen van 55kW (75Pk). Daarmee win je natuurlijk geen enkele stoplichtsprint, maar het verbruik is daar ook naar en dat telt bij de genoemde ondernemers natuurlijk meer. Een start-stopsysteem is overigens ook nog standaard.

Deze extra aantrekkelijke bedrijfsauto is per direct leverbaar vanaf € 10.990,- exclusief BTW en BPM.

VERSION E2

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: