Startech voorziet Bentley Bentayga van Tupperware

Na eerder al de Flying Spur onder handen genomen te hebben is het nu de beurt aan de nieuwe Bentayga om door Brabus-dochter Startech van de nodige goodies en tupperware voorzien te worden.

Veel is er nog niet bekend, maar naast het laten zien van de foto’s kunnen we je melden dat Startech de Britse SUV en mastodont van een widebody-kit voorzien inclusief een diffuser met derde remlicht.

Startech Bentley Bentayga SUV blauw 900 03

Dat dat alles wel heel erg op de achterkant van een Ferrari lijkt zullen we Startech maar vergeven, want beter goed gejat dan slecht verzonnen toch?

Verder wordt het onderstel voorzien van de nodige aanpassingen, is er een nieuw uitlaatsysteem inclusief vier eindpijpen leverbaar en ook een setje 23”-inch velgen mag natuurlijk niet ontbreken.

Op motorisch gebied is nog niets te melden maar daar komt in de nabije toekomst volgens onze bronnen verandering in.

Aan de binnenkant kun je tenslotte helemaal losgaan, tot hoogpolig tapijt en de meest exclusief ledersoorten aan toe. Zeg nou zelf, zo ziet 'ie er toch veel beter uit? Maar toch heeft het model zo ergens wel iets weg van een Audi SQ7.

Startech Bentley Bentayga SUV blauw 900 04 Startech Bentley Bentayga SUV blauw 900 06 Startech Bentley Bentayga SUV blauw 900 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: