StudioTorino neemt Porsche Cayman onder handen

Na eerder al met een paar studenten een Mercedes SL Shootingbrake onthuld te hebben, presenteert StudioTorino dit keer een blauwe Porsche Cayman die schuil gaat onder de naam Moncenisio.

Studio Torino Porsche Cayman Moncenisio blauw 2014 08

Op het eerste gezicht lijkt deze Cayman niet heel veel te verschillen van de versie uit Zuffenhausen, maar als je goed kijkt dan zie je een flink aangepaste Cayman. Zo flink zelfs dat de prijs voor alle aanpassingen bijna uitkomt op 150.000,- euro. Die prijs is uiteraard nog exclusief de voor deze oefening gebruikte Cayman S.

Mocht je interesse hebben dan moet je dus rekenen op een bedrag van minimaal 225.000,- euro. En dan moet je er ook nog eens snel bij zijn, want er worden slechts 19 exemplaren van deze Cayman gemaakt.

Studio Torino Porsche Cayman Moncenisio blauw 2014 03

Voor dat geld krijg je dan wel een complete bodykit met onder andere en nieuwe voor- en achterbumper die bestaan uit een mix van kevlar en koolstofvezel. Daarnaast is de liggende achterruit verwijderd en voorzien van een staand exemplaar. De achterste zijruiten zijn zelfs helemaal verwijderd. Verder is een aangepast uitlaatsysteem bij de prijs inbegrepen.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: