Subaru Levorg Sports Tourer te bestellen vanaf 35 mille

Subaru heeft de laatste tijd niet veel nieuws te melden. Dat is nu even anders, want het merk maakt bekend dat de Levorg Sports Tourer vanaf nu te bestellen is en vanaf Oktober in de showroom staat.

De naam Levorg is overigens een combinatie van de woorden ‘Legacy', ‘Revolution' en ‘Touring' en de prijzen beginnen bij 34.995,- euro voor de 170Pk sterke boxermotor met turbo en inclusief CVT-automaat en uiteraard het Symmetrical All-Wheel Drive systeem.

Subaru Levorg Sports Tourer 2016 01

De Levorg is er in twee uitrustingniveaus, te beginnen met de 1.6 GT Comfort die standaard beschikt over zaken als sual-zone automatische airconditioning met anti-stof filter, een infotainment-systeem met premium audio, verwarmbare voorstoelen, sportonderstel, keyless go, bluetooth, achteruitrijcamera, licht- en regensensor en 17”-inch lichtmetalen velgen.

De tweede en meest luxe versie is de GT-S Premium. Die biedt verder nog sportstoelen, grotere 18”-inch velgen, lederen bekleding, schuifdak en navigatiesysteem. De prijs van deze uitvoering bedraagt 39.995,- euro.

Subaru Levorg Sports Tourer 2016 04

Voor vroege beslissers die nu al voor de Levorg kiezen, heeft de Subaru-dealer een aantal aantrekkelijke pakketten die het veelzijdige karakter van de Levorg nog verder benadrukken.

Voor de Levorg-koper die op zoek is naar nog meer sportiviteit is er het STI Pack. Dit aerodynamica-pakket benadrukt de sportiviteit van de auto en bestaat uit extra carrosseriedelen op voor- en achterbumper en op de dorpels. Het STI Pack vertegenwoordigt een waarde van € 2.000,-. Wie de auto in deze fase al bestelt, ontvangt dit pakket tegen een geringe betaling van € 495,-

Voor de Levorg-rijder die liever de bruikbaarheid van zijn auto verder vergroot, is het Adventure Pack interessant. Het pakket bestaat uit dakdragers en een afneembare trekhaak. Normaal gesproken zouden deze voorzieningen € 1.500,- kosten. In de introductieperiode ontvangt de koper de handige extra’s, waarmee de nieuwe Levorg nog avontuurlijker en praktischer wordt, zonder bijbetaling.

Een derde en laatste pakket waar uit gekozen kan worden is het Protection Pack. Dit is bedoeld voor de Levorg-rijder die ook bescherming van zijn auto extra belangrijk vindt.

Stootstrips op de flanken, rubberen mat in de bagageruimte en parkeersensoren voor en achter maken deel uit van dit op bescherming van de auto gerichte pakket. De waarde van het Protection Pack bedraagt normaalgesproken € 1.500,-, wie voor 1 September bestelt, betaalt helemaal niets voor een optimaal beschermde Levorg.

Subaru Levorg Sports Tourer 2016 03 Subaru Levorg Sports Tourer 2016 02 Subaru Levorg Sports Tourer 2016 06 Subaru Levorg Sports Tourer 2016 05 Subaru Levorg Sports Tourer 2016 07

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: