Suzuki presenteert productieversie van nieuwe Ignis

Suzuki laat de wereld kennis maken met de productieversie van de nieuwe Ignis, die natuurlijk gebaseerd is op de iM4-Concept en Ignis Concept.

Die twee studiemodellen werden met het nodige enthousiasme ontvangen en dat heeft kennelijk tot het besluit geleid het model bijna onveranderd in productie te nemen.

De nieuwe Ignis wordt 3,70 meter lang, 1,66 meter breed en 1,59 meter hoog. Om je een idee te geven: dat zijn de maten van een Opel Mokka maar die is wel ietsje lager dan de Ignis met z’n hoogte van 1 meter 48.

De wielbasis van de Ignis bedraagt 2,34 meter en ook dat is meer dan bijvoorbeeld de Mokka. Een bewuste keuze om de nodige binnenruimte te creëren en daarvoor is de achterbank verschuifbaar.

Verdere informatie vermeld het persbericht nog niet, aangezien er natuurlijk over twee maanden ook nog wat nieuws te melden moet zijn tijdens de AutoSalon van Geneve.

Wordt vervolgd dus.

Suzuki Ignis rood wit 2017 04 Suzuki Ignis rood wit 2017 05 Suzuki Ignis rood wit 2017 06 Suzuki Ignis rood wit 2017 02 Suzuki Ignis rood wit 2017 01

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: