Techart voorziet Porsche Macan van nieuwe velgen

Was iedereen ten tijde van de introductie van de Porsche Cayenne verbaasd dat het model meteen de best verkochte Porsche werd, is dat nu wel anders.

Er zal na dat succes namelijk niemand zijn die nog aan het succes van de nieuwe Macan twijfelt, niet in de laatste plaats omdat de productie van de Cayenne nog deze zomer verplaatst wordt naar Osnabrück. Zodoende kan er capaciteit vrij gemaakt worden voor de fabricage van zoveel mogelijk Macans en Panamera’s, de twee best verkochte Porsche modellen van het moment.

Het zal verder dan ook niemand verbazen dat Porsche tuner Techart al meteen de nodige accessoires in haar programma heeft opgenomen waardoor je je als kersverse Macan-eigenaar nog enigszins van de massa kunt onderscheiden.

Op onderstaande foto’s krijg je al een voorproefje van wat interieurzaken en velgen-designs, het echte werk wordt volgens de tuner pas rond de Motorshow in Essen eind November verwacht.

Porsche Macan Techart velgen 2014 zwart 01 Porsche Macan Techart velgen 2014 zwart 04 Porsche Macan Techart velgen 2014 zwart 03 Porsche Macan Techart velgen 2014 zwart 05 Porsche Macan Techart velgen 2014 zwart 07 Porsche Macan Techart velgen 2014 zwart 06 Porsche Macan Techart velgen 2014 zwart 08

Leave a reply

%d bloggers like this: