Tesla voorziet Model S stilletjes van kleine facelift

Tesla heeft zonder er al te veel ruchtbaarheid aan te geven de Model S voorzien van een lichte update. Helaas niet zozeer op technisch vlak, maar meer op het gebied van de buiten- en binnenkant.

Nieuw front

Aan de buitenzijde maken de Xenon-koplampen plaats voor exemplaren die LED's gebruiken als lichtbron, terwijl de grill aan de voorkant grotendeels verdwenen is. Net zoals dat overigens bij de Model 3 en X al het geval is.

Aan de binnenkant zijn er nieuwe bekledingsmogelijkheden alsook nieuwe sierlijsten in de kleuren Figured Ash Wood Decor en Dark Ash Wood Decor.

Sneller laden

Aan de accu alsook de technische specificaties verandert jammer genoeg niets, maar wel aan de oplader. Die neemt tegenwoordig standaard genoegen met 48 in plaats van 40 Ampère.

Dat betekent dat, indien het netwerk het toelaat, de Model S sneller opgeladen is. En dat is ook wel makkelijk mocht je met een Model S op vakantie gaan.

Tesla Model S facelift update rood wit 2017 03 Tesla Model S facelift update rood wit 2017 02 Tesla Model S facelift update rood wit 2017 01

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: