Tijdloos design krijgt een update: Jaguar werkt aan facelift voor F-Type

Tijdloos is kennelijk toch niet helemaal tijdloos, want zoals je op de bijgevoegde foto’s kunt zien werkt Jaguar hard aan een update van de F-Type. Na drie jaar mag dat ook wel, want de ontwikkelingen binnen de automobielindustrie volgen elkaar steeds sneller op.

Gelukkig blijft het slechts bij kleine wijzigingen aan de buitenkant, want die is eigenlijk gewoon perfect. De voorkant wordt naar verluidt iets strakker getrokken, inclusief een aangepaste grille en koplampdesign. Uiteraard zijn die laatste desgewenst te voorzien van Full-LED verlichting.

Verder verwachten we wat nieuwe kleuren en aangepaste velgen. De geruchten melden nog niets over eventuele wijzigingen onder de kap, maar reken maar dat er op motorisch vlak het nodige gebeurt.

Voor wat betreft de binnenkant hopen we op betere en strakkere materialen en vooral het uit de F-Pace bekende navigatiesysteem. Dat is namelijk nogal aan vervanging toe.

We verwachten meer informatie tegen het einde van dit jaar, dus een debuut begin volgend jaar of uiterlijk in maart tijdens de AutoSalon van Genève is waarschijnlijk.

Jaguar F-Type camouflage 01 Jaguar F-Type camouflage 04 Jaguar F-Type camouflage 03

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: