TomTom introduceert nieuwe TomTom GO

Vandaag introduceert TomTom een gloednieuwe versie van de Go. Met een nieuwe Interactieve Kaart, Lifetime TomTom Traffic, en 3D kaarten zien automobilisten precies wat er om hen heen gebeurt, en wat ze op hun route kunnen verwachten.

“Navigatie was ooit bedoeld om automobilisten naar onbekende bestemmingen te leiden, maar nu willen we ze de informatie verschaffen om iedere dag, tijdens iedere rit, de juiste keuze te kunnen maken,” vertelt Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom Consumer. “We hebben de PND volledig opnieuw ontworpen, waardoor deze nu voor elke dag een essentiële ondersteuning vormt tijdens het rijden. Dankzij ons toonaangevende TomTom Traffic zien automobilisten meer dan alleen de weg die voor ze ligt, en geven we ze meer overzicht en meer controle dan ooit tevoren.”

Automobilisten krijgen gemakkelijk toegang tot de informatie die ze nodig hebben, dankzij een high-resolution touch screen, dat 4,3", 5" of zelfs 6"-inch groot is. De gloednieuwe Interactieve Kaart reageert op aanraking. Gebruikers kunnen eenvoudig in- en uitzoomen om locaties te zoeken en te verkennen en ontvangen via een tik op de kaart direct de route naar die locatie. Gebouwen en herkenningspunten komen tot leven dankzij de 3D weergave, zodat automobilisten altijd exact weten waar ze zich bevinden.

TomTom GO 2013 02

De nieuwe TomTom GO serie wordt standaard geleverd met Lifetime TomTom Traffic. TomTom’s toonaangevende verkeersinformatie geeft exact aan waar vertragingen beginnen en ophouden, waardoor automobilisten hun bestemming sneller kunnen bereiken. Gebruikers kunnen op twee manieren verbinding maken met TomTom Traffic, via Smartphone Connected of via Always Connected.

Smartphone Connected systemen ontvangen TomTom Traffic met een smartphone-verbinding via BlueTooth®. Smartphone Connected gebruikt een bestaand smartphone-data plan om verbinding te maken met zowel TomTom Traffic als met andere diensten, zoals TomTom Flitsers.

Always Connected systemen bieden, meteen na aankoop, de eenvoudigste manier om verbinding te maken met TomTom Traffic. Dankzij de ingebouwde verbinding hebben automobilisten, zonder extra kosten voor data roaming in het buitenland, snel en eenvoudig toegang tot TomTom Traffic en andere diensten, zoals TomTom Flitsers.

Verdere functies zijn onder andere:

  • Route Balk: In één oogopslag essentiële verkeers- en route-informatie. De Route Balk toont verkeersinformatie en flitsers op de route.
  • Quick Search: Automobilisten kunnen hun bestemming sneller vinden dankzij de intuïtieve zoekmogelijkheden. Quick Search start met bestemmingen te zoeken zodra de gebruiker begint met typen.
  • My Places: Automobilisten zien hun favoriete locaties op de kaart en kunnen hun kaart aanpassen dankzij My Places. Hiermee wordt het eenvoudiger om, dag in, dag uit, naar favoriete locaties te navigeren.
  • Lifetime Maps: Rijd altijd met de meest recente kaart. Gedurende de levensduur van het product kunnen gebruikers altijd vier of meer volledige updates van de kaart op hun navigatiesysteem downloaden. Automobilisten ontvangen alle aanpassingen aan het wegennet, adressen en Nuttige Plaatsen.
  • Flitsers (drie maanden op proef): Minder stress, dankzij waarschuwingen voor aankomende flitsers. Deze waarschuwingen maken automobilisten meer bewust van de plaatselijke snelheidslimieten en helpen snelheidsboetes te voorkomen. Als onderdeel van de wereldwijde TomTom community, profiteren gebruikers van de geavanceerde en zeer precieze waarschuwingen.

Lifetime-TomTom-Traffic

TomTom-3D-Maps

Respect Copyright!
%d bloggers like this: