Tot 15/11: Audi S-Line

Tot 15 November is het feest bij de Audi dealer. Tot deze datum is het mogelijk een nieuwe Audi als S-Edition te bestellen. Alle S-Edition modellen zijn voorzien van een S-Line en een S-Line-exterieur pakket voor een extra sportieve en dynamische uitstraling, uiteraard tegen een zwaar gereduceerde prijs. De S-Edition is leverbaar als A3 Sportback, A4, A5, A6, Q3 en Q5.

De Audi A3 Sportback S-Edition is uitgerust met volautomatische airconditioning, een middenarmsteun met opberg vak tussen de voorstoelen, Audi radio/dvd-navigatiesysteem, Xenon plus-verlichting, een multifunctioneel stuurwiel dat aan de onderzijde is afgevlakt en telefoonvoorbereiding. De vanafprijs bedraagt € 29.145,-.

De Audi A4 S-Edition beschikt onder meer over armsteunen in leder, een lichtpakket, parkeerhulp achter, comfort-airconditioning, MMI-navigatie, een Audi-soundsysteem en Xenon plus-verlichting. Leverbaar (als Sedan en Avant) vanaf € 36.395,-.

De Audi A5 S-Edition is onder meer uitgerust met armsteunen in leder, een lichtpakket, parkeerhulp achter, comfort-airconditioning, MMI-navigatie, een Audi-soundsysteem, basis-telefoonvoorbereiding en een bagageruimtepakket. Met een vanafprijs van € 42.885,- is zowel de Coupé als Sportback als S-Edition leverbaar.

De Audi A6 S Edition beschikt over Xenon plus-verlichting, Audi parkeerhulp plus, MMI-navigatie, een Audi-soundsysteem, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm en de Audi music interface. Levervaar (als Sedan en Avant) vanaf € 49.785,-.

De Audi Q3 S-Edition beschikt over Xenon-plus verlichting, een lichtpakket, parkeerhulp achter, een navigatiepakket, een bestuurdersinformatiesysteem en een Audi-Soundsysteem voor een prijs vanaf € 46.620,-.

De Audi Q5 S-Edition is uitgerust met volautomatische comfort-airconditioning met drie zones, Adaptive light, lichtpakket, MMI-navigatie, Audi-soundsysteem en een bestuurdersinformatiesysteem. De meerprijs bedraagt € 6.900,-.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: