Totaal zinloos: Nismo neemt Nissan Patrol onder handen

Zeg je Nismo, dan denk je toch al gauw aan legendarische auto’s zoals de Nissan R34 GTR of de huidige generatie van dat model die door de Nissan's eigen huistuner onder handen genomen zijn.

Daar komt vanaf nu echter verandering in, want wat de Japanners nu presenteren is eigenlijk gewoon totaal zinloos. Tenzij je in het Midden-Oosten woont dan. Nismo heeft namelijk de Nissan Patrol onder handen genomen met daarbij kennelijk de ambitie om een zeecontainer sportiever te maken.

Is dat gelukt? Nee, natuurlijk niet ondanks het feit dat de 5,6-liter V8 onder de kap voortaan de beschikking heeft over 434Pk. Om de Patrol wat strakker door een bocht te kunnen sturen zijn de schokdempers vervangen door exemplaren van Bilstein en zijn verder 22”-inch velgen gemonteerd. Rode accenten en een paar flinke uitlaatpijpen maken het geheel dan vervolgens compleet.

De prijs? Die is nog niet bekend en ook totaal niet belangrijk want je bent geschift als overweegt om er eentje te kopen…

Nissan Patrol Nismo V8 DIG 2016 06 Nissan Patrol Nismo V8 DIG 2016 01 Nissan Patrol Nismo V8 DIG 2016 02 Nissan Patrol Nismo V8 DIG 2016 04 Nissan Patrol Nismo V8 DIG 2016 03

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: