Toyota garandeert voor Auris TS ook in 2015 14% bijtelling

Als vooralsnog enige C-segment stationwagon heeft de Toyota Auris Touring Sports ook in 2015 een bijtelling van 14%.

De Japanners melden namelijk vandaag dat speciaal voor de Nederlandse markt een tweetal speciale Auris TS NL Edities ontwikkeld worden met een extreem lage CO2-waarde van maximaal 82 gram per kilometer. Zakelijke rijders hebben hierdoor géén last van de CO2-grenzen die komend jaar uiteraard opnieuw worden aangescherpt.

Toyota Auris TS Hybrid wit 14 procent bijtelling 2015 05

Komend jaar zou de berijder van een nieuwe Toyota Auris TS door de aangescherpte CO2-grenzen namelijk niet langer in aanmerking komen voor 14% bijtelling. Toyota realiseert zich terdege dat die lage bijtelling voor veel leaserijders een belangrijk argument is bij het uitzoeken van een nieuwe auto van de zaak. Daarom is besloten speciaal voor Nederland twee Auris TS NL Edities te ontwikkelen met een uitstoot van maximaal 82 gram CO2 per kilometer.

Toyota introduceert daarom nu al NL Edities in twee uitvoeringen: de rijk uitgeruste Auris TS Lease en de fully loaded Auris TS Lease Plus. Zoals het er naar uitziet zijn het de enige stationwagons in het C-segment met maar 14% bijtelling. De Auris TS NL Editie Lease kost 29.325,- euro. Voor de aangepaste Lease Plus vraagt de Toyota dealer 30.950,- euro.

Beide modellen zijn vanaf vandaag al te bestellen. Levering volgt naar verwachting aan het begin van de zomer van 2015.

De Toyota Auris TS Hybrid is een groot succes in de zakelijke markt en dat succes zou volgend jaar zomaar eens een prima vervolg kunnen krijgen.

Toyota Auris TS Hybrid wit 14 procent bijtelling 2015 07 Toyota Auris TS Hybrid wit 14 procent bijtelling 2015 06

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: