Toyota presenteert voordelige Auris Trend

Toyota voegt de Trend-uitvoering toe aan de line-up van de Auris. De Auris Trend is gebaseerd op de Auris Aspiration en voor slechts 200,- euro extra voorzien van aantrekkelijke opties als 16"-inch lichtmetalen wielen en sportstoelen met een elektrische lendensteun en stoelverwarming. Het klantvoordeel bedraagt daarmee 1.250,- euro.

Het interieur van de Trend-uitvoering is voorzien van de nodige extra’s. De sportstoelen zijn bekleed met speciaal ontworpen bekleding en het dashboard van de Trend is met leder afgewerkt. De bestuurder en voorpassagier genieten van stoelverwarming en een elektrisch verstelbare lendensteun geeft de chauffeur extra comfort. De achterportieren hebben elektrisch bedienbare ruiten én worden uitgerust met privacy glass.

Toyota Auris Trend Hybrid blauw wit 2014 01

De standaarduitrusting van de Auris Trend omvat verder onder meer climate control, audio- en telefoonbediening op het stuurwiel, het Toyota Touch-multimediasysteem met 6,1"-inch touch screen en cruise control. Tegelijkertijd introduceert Toyota de nieuwe metallic kleur Dark Blue, die direct leverbaar is voor de Trend-uitvoering.

De koper heeft keuze uit twee bekende benzinemotoren: de 1.3 VVT-i met handbediende 6-bak en de 1.6 VVT-i, gekoppeld aan een handmatige transmissie met 6 verzetten of een CVT-automaat. De benzinemotoren zijn ontwikkeld met het oog op efficiency, wat ook blijkt uit het gemiddelde brandstofnormverbruik van 5,4 respectievelijk 5,9 l/100 km voor de handgeschakelde uitvoeringen en vermogens van 99 en 132Pk. Aldus Toyota uiteraard.

De Toyota Auris Trend kan vanaf vandaag worden besteld.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: