Toyota Racing Development neemt Lexus RX onder handen

De sportieve afdeling van Toyota, die schuil gaat onder de naam Toyota Racing Development oftewel TRD, heeft voor de gelegenheid de Lexus RX onder handen genomen.

De RX, die toch wel een van meest scherp getekende SUV’s is van het moment is, wordt door de Japanners voorzien van een body-kit die onder de noemen F-Sport Parts wordt gemonteerd en het uiterlijk nog scherp gelijnd doet overkomen.

De kit bestaat onder andere uit een aangepaste bumper, sideskirts en een diffuser inclusief vier uitlaatpijpen. Alles is natuurlijk ontworpen met het oog op een vermindering van de luchtweerstand en een verbetering van de luchtstroom die op zijn beurt weer de wegligging ten goede moet komen.

Uiteraard worden daarom ook een setje performance dempers gemonteerd die de stabiliteit vergroten en de nieuwe 22”-inch velgen zorgen ook nog voor een mooi uiterlijk.

Of deze onderdelen ook in ons land leverbaar worden is nog niet bekend.

Lexus RX 450 hybride F-Sport Toyota Racing Development TRD 01 Lexus RX 450 hybride F-Sport Toyota Racing Development TRD 03 Lexus RX 450 hybride F-Sport Toyota Racing Development TRD 04 Lexus RX 450 hybride F-Sport Toyota Racing Development TRD 05

Leave a reply

%d bloggers like this: