Toyota verlaagt prijs Auris, nieuwe versie voor Touring

Toyota verlaagt alle prijzen van de benzine- en dieseluitvoeringen van de Toyota Auris. Hierdoor start de vanafprijs voortaan al bij 17.495,- euro. Het directe klantvoordeel kan oplopen tot maar liefst 2.760,- euro op bijvoorbeeld de Auris Now – waarbij ook de tijdelijke extra inruilwaarde (tot 31 Okt.) van 1.000,- euro is opgenomen.

De Auris Now en Auris Trend zijn volgens het merk nu extreem competitief geprijsd en beschikken over een zeer rijke ‘Top 5 editie’ uitrusting. Toyota introduceert tegelijkertijd een nieuwe versie van de Auris Touring Sports: de Hybrid Lease Exclusive.

Toyota Auris bruin 2014 01

Voordeel is er voor wie de Toyota Auris met 1.3 VVT-i of 1.6 VVT-i benzinemotor aanschaft. Standaard zijn dan zaken als 16"-inch lichtmetalen velgen, cruise- en climate control, met leder beklede pookknop/stuurwiel, maar ook mistlampen vóór.

Het voordeel van de Auris Trend bedraagt 2.500,- euro (inclusief de 1.000 euro extra inruilwaarde). Deze Auris heeft een gedistingeerde uitstraling door ‘privacy glass’ achter en andere 16"-inch lichtmetalen velgen. Binnen zijn comfortverhogende zaken standaard als een elektrisch bedienbare lendensteun voor de bestuurder en stoelverwarming vóór. De Trend heeft ook elektrisch bedienbare ramen achter en is gebaseerd op de Auris Aspiration.

Toyota introduceert verder de nieuwe Auris Touring Sports Hybrid Lease Exclusive. Deze versie beschikt standaard over het Exclusive pakket ter waarde van 2.995,- euro. Het pakket omvat antracietkleurige 18-inch lichtmetalen velgen met extra brede banden (225/40R18), een set winterbanden (205/55R16) en nieuw vormgegeven Exclusive lederen bekleding. Deze versie is gebaseerd op de Hybrid Lease Plus en voegt onder meer ook nog DAB+ (digitale radio) toe. Standaard is de Hybrid versie al voorzien van een automaat.

De Toyota Auris TS Hybrid Lease Exclusive is er vanaf 32.095,- euro en valt in de bijtellingscategorie van 14% dankzij de een CO2-uitstoot van 87 gram per kilometer.

Toyota Auris 2014 blauw 01

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: