Toyota verlaagt prijzen van alle Auris uitvoeringen

Toyota verlaagt per direct de prijzen van alle uitvoeringen van de Auris en introduceert tegelijkertijd de extra compleet uitgeruste Auris Now.

De prijsverlaging geldt dus voor alle benzine- en dieseluitvoeringen waardoor de prijzen nu starten bij 17.995,- euro. De Auris in Now-uitvoering kost slechts 1.000,- euro extra.

Toyota Auris Now 2014 01

De nieuwe Toyota Auris Now is standaard uitgerust met onder meer 16”-inch lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, climate control, cruise control en een met leder bekleed stuurwiel en dito versnellingspookknop. En vanwege het feit dat de ‘Now’ gebaseerd is op de Auris Comfort, zijn ook een radio/CD-speler, een USB-aansluiting, Follow me home-verlichting, LED-dagrijverlichting en Hill start assist control standaard aanwezig

Toyota levert de Auris Now als vijfdeurs hatchback en als praktische Touring Sports (TS) met een bagageruimte van 530 liter. Dankzij het Easy Flat-systeem is de achterbank in één simpele beweging neer te klappen en dan bedraagt de ruimte zelfs 1.658 liter.

De nieuwe Auris Now is leverbaar als 99Pk sterke 1.3 VVT-i en als 1.6 VVT-i voorzien van 132Pk. Het  officiële EU-brandstofnormverbruik komt volgens Toyota uit op gemiddeld 5,4 of 5,9 liter per 100 kilometer.

De nieuwe Toyota Auris Now is per direct te bestellen vanaf 18.995 euro. De prijs van de Auris TS Now start bij 19.995,- euro.

Toyota Auris Now 2014 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: