Toyota geeft voorproefje nieuwe af fabriek toebehoren voor RAV4

Tijdens de Autosalon van Genève zet Toyota natuurlijk ook de nieuwe RAV4 Hybrid in de schijnwerpers. Deze keer als unieke RAV4 Hybrid Sapphire showauto waarmee Toyota toekomstige opties demonstreert.

De RAV4 Sapphire Hybrid is gespoten in een unieke blauwe kleur en voorzien van in kleur gespoten bumpers en zijskirts. Toyota werkt de zijskirts af met een chromen sierstrip met als finishing touch een RAV4 Hybrid Blue-badge.

Chromen details keren eveneens terug in de grille en de dakrails. Bijzondere 20-inch wielen die specifiek voor de RAV4 Sapphire Hybrid zijn ontworpen, geven de RAV4 een daadkrachtiger en premium uitstraling. Blauwe luchtroosters In het interieur vallen met leder beklede stoelen op, afgewerkt met blauwe stiksels.

Toyota RAV4 Hybrid Sapphire Concept blauw 2016 04

Op de middenconsole sieren pianozwarte inlegelementen. De luchtroosters zijn gespoten in de kleur Hybrid Blue.

Hoewel de RAV4 Hybrid nog maar net op de markt is, onthult de RAV4 Hybrid Sapphire nu al enkele opties en stylingdetails die voor klanten in de nabije toekomst worden aangeboden. Een volledig in kleur gespoten carrosserie verschijnt binnenkort op de optielijst, terwijl met leder beklede stoelen nu al te bestellen zijn.

De komst van andere designelementen is afhankelijk van de reacties van het publiek, maar laten we eerlijk zijn: dit is gewoon de best uitziende RAV4 tot nu toe, dus het moet raar lopen als Toyota dat zelf ook niet in de gaten krijgt. Binnenkort gewoon in de showroom dus!

Toyota RAV4 Hybrid Sapphire Concept blauw 2016 06 Toyota RAV4 Hybrid Sapphire Concept blauw 2016 10 Toyota RAV4 Hybrid Sapphire Concept blauw 2016 01 Toyota RAV4 Hybrid Sapphire Concept blauw 2016 08 Toyota RAV4 Hybrid Sapphire Concept blauw 2016 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: