Ultieme Apple Gadget | Bentley Mulsanne Executive Edition

Op de autoshow van Frankfurt vorig jaar presenteerde Bentley een conceptmodel in de vorm van de Mulsanne Executive Interior Concept.

Gezien de, waarschijnlijk positieve, reacties van alle Apple fans in de wereld is besloten om het model in productie te nemen en zie hier: de Mulsanne Executive Edition.

De Mulsanne Executive Edition “iPad Specifications” wordt uitgerust met twee geïntegreerde iPads, twee TV’s en een iPod die dienst doet als afstandsbediening. Als je dacht dat je nu zo’n beetje alle Apple devices in je Bentley hebt dan heb je ’t mis. Zo worden er om het geheel helemaal af te maken nog een WIFI hotspot en 20 (!) luidsprekers gemonteerd.

Daarmee is het Apple feestje nog niet compleet, want er wordt ook nog een complete Mac Mini in de kofferbak gebouwd met in het plafond een uitklapbaar 15,6 inch LCD scherm. In totaal beschikt de Executive versie daarmee over 5 schermen, zelfs 6 als je de iPod ook nog meetelt. Prijs van dit alles? Reken op een dikke zestigduizend euro bovenop de prijs van een standaard Mulsanne.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: