Van € 23.320,- voor € 18.995,-: de Ford Fiesta Titanium ECOnetic Lease (14%)

Ford introduceert met de Fiesta 1.6 TDCi Titanium ECOnetic Lease een aanbieding speciaal voor de leaserijders met de nodige extra’s.

De Fiesta Titanium ECOnetic beschikt over een 1,6-liter TDCi met 95Pk en 200Nm koppel. Het vebruik ligt bij slechts 3,3 liter per 100 kilometer. Met een CO2-uitstoot van 87 gram per kilometer is dat voldoende voor een vrijstelling van de MRB en voor zakelijk rijders 14% bijtelling.

Ford Fiesta Titanium ECOnetic 3

Dat lage vebruik wordt overigens mede gerealiseerd door 14”-inch velgen met lage rolweerstandsbanden, een start-stop systeem en een verlaagd onderstel.

De lijst met extra’s is lang en omvat onder andere het Advanced Technology Navigation Pack dat bestaat uit een spraakgestuurd 5”-inch groot navigatiesysteem.

Ford Fiesta Titanium ECOnetic 5

Verder zijn zaken als Ford Keyless Entry, een Sony-audiosysteem met 6 speakers, een automatisch dimmende binnenspiegel, automatische airconditioning, cruise control, elektrisch inklapbare buitenspiegels met LED-instapverlichting, elektrische voorruitverwarming, parkeersensoren achter, een regensensor en Active City Stop standaard.

Ford Fiesta Titanium ECOnetic 2

Normaal kost dit alles je € 23.320,- maar Ford  heeft besloten om je wat benzinegeld cadeau te doen en geeft deze Fiesta weg voor € 18.995,-.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: