Vanafprijs vernieuwde Renault Laguna blijft onder 30 mille

De Renault Laguna modeljaar 2013 arriveert in Juni in de showroom, maar de prijzen zijn nu alvast bekend gemaakt en die beginnen bij 29.790,- euro voor de Hatchback. De Estate is er voor prijzen vanaf 30.990,- euro en de Laguna Coupé is er al voor 34.990,- euro.

De Laguna Hatchback en Estate zijn verkrijgbaar in de uitrustingsniveaus Expression en Bose. De Expression-uitvoering is standaard voorzien van onder meer lichtmetalen 16”-inch velgen in ‘Bertrand’-design, LED-dagrijverlichting, cruisecontrol, een regen- en lichtsensor, Bluetooth en elektronische airconditioning met twee klimaatzones.

Renault Laguna 2013 011

Snelle beslissers profiteren bovendien van een speciale introductieactie voor de in Expression uitgevoerde Laguna. Renault monteert namelijk geheel kosteloos het Pack R-Link Europa. Dit bestaat uit R-LINK, het online multimedia- en navigatiesysteem inclusief Europakaart, Bluetooth, een USB- en SD Card-aansluiting en Driving eco2, dat de rijstijl van de bestuurder analyseert en advies geeft voor het optimaliseren van het verbruik.

Renault Laguna 2013 04

In combinatie met de dCi 110-motor en handgeschakelde zesversnellingsbak kost de Laguna Hatchback Expression zoals gemeld voor net geen 30 mille. Deze versie komt dankzij de CO2-emissie van 109 g/km (112 g/km voor Estate) bij zakelijk gebruik in aanmerking voor de gereduceerde bijtelling van 20 procent. Deze motorvariant is voor een meerprijs van 1.500 euro ook leverbaar met de EDC-transmissie met dubbele koppeling (Hatchback 113 g CO2/km, Estate 115 g/km).

Renault Laguna 2013 05

Iets luxer is de Bose versie. Deze is standaard uitgerust met nieuwe lichtmetalen 17”-inch velgen van het type ‘Akihiro’, nieuwe antracietkleurige rundlederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen voor de bestuurder, meesturende Bi-Xenonverlichting, het Bose Sound System en het nieuwe Renault R-LINK online multimedia- en navigatiesysteem. De meerprijs van de Bose-uitvoering bedraagt 3.000,- euro.

Renault Laguna 2013 010

Renault greep het vernieuwen van de Laguna Coupé aan voor de herintroductie van een oude bekende: de Monaco GP-uitvoering. Deze is standaard voorzien van 18”-inch lichtmetalen velgen, sportstoelen, een hoogglans zwarte dak, metaallak, diverse hoogglans witte accenten in het interieur, aluminium pedalen en versnellingspook en het Renault R-LINK online multimedia- en navigatiesysteem. Voor de Laguna Coupé dCi 110 Monaco GP gelden prijzen vanaf 34.990,- euro.

Renault Laguna 2013 07

Voor een meerprijs van 5.000,- euro maakt de dCi 110-motor plaats voor de Energy dCi 175 en staat de Initiale versie op de oprit. Deze uitvoering kenmerkt zich door andere lichtmetalen 18”-inch velgen in ‘Celsium-design’, rundlederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen voor de bestuurder, meesturende Bi-Xenonverlichting, een Bose Sound System en Renault R-LINK online multimedia- en navigatiesysteem.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: